Lyft upp Qi Oslo [2006-02-18]

De nya deltagarna blev positivt överraskade på helgkursen i Oslo. De fick mersmak och funderade redan under helgen på att delta i de kommande sommarkurserna i Kvänum. På kursen fanns som vanligt även sommarkursdeltagare och de flesta var helt inställda på att vara med i sommar igen. En av deltagarna berättade att han tidigare varit stel i ryggen, men att han sedan han började med att träna Zhineng Qigong inte hade något sådant problem längre. Om han skulle känna sig stel – t.ex om han inte skött sin dagliga träning – så gör han bara en Lyft upp Qi och så är det bra igen.

Kommentarer från kursen:

Det är första gången jag är i kontakt med Qigong och jag är positivt överraskad över vad jag fått under helgen. Jag lever ett väldigt hektiskt liv i vardagen men nu, efter kursen, är jag lugnare och känner en inre ro och det hoppas jag på att få behålla.

Jag vill tacka för kursen, det var första gången jag hade kontakt med Qigong också. Man kunde komma med sin konstiga kropp och sina spänningar och ändå klara av att vara med, det var en fin erfarenhet och jag är nöjd med att kunna fortsätta träna det här.

Lärare:

Patrik Rastija