Lyft upp Qi Trondheim [2006-02-11]

På helgkursen i Trondheim var det en blanding av mycket motiverade och lite nyfikna deltagare. Flera av de nya deltagarna upptäckte snabbt att kroppen var stelare än de trott, men att övningarna tog ett bra tag i muskulaturen och att blodcirkulationen blev allt bättre under kursens gång. Någon kom ihåg sin första helgkurs och hur tungt det varit att lyfta armarna – i jämförelse med hur lätt det var nu. Man tyckte också det var så bra att få bli korrigerad och säker på rörelserna. Flera pratade om en härlig känsla i kroppen och ett klarare huvud (fridfullt, med ljus och stillhet) och andra åter om att det sker mycket på ett inre plan. En av deltagarna som lider av en ond rygg var rädd för att det skulle bli outhärdligt att stå så mycket, men blev positivt överaskad.

Ur deltagarnas kommentarer:

"Det är min första kurs. Jag hade problem med korsryggen, och jag trodde det skulle göra väldigt ont, men det har det inte gjort."

"För två år sedan gick jag en grundkurs för första gången. Det är väldigt många saker som har hänt. Nu har jag fått korrigerat många rörelser och det var bra. Jag känner att det har hänt mer positiva saker i kroppen, och jag känner mig väldigt bra efter kursen."

"Det var en väldigt bra kurs. Jag märker en mycket starkare cirkulation i kroppen, mycket mer cirkulation än förr"

Lärare:

Patrik Rastija