Lyft upp Qi Malmö [2006-02-25]

Helgkursen i Malmö upplevdes som mycket positiv och stärkande. Under hela söndagen lyste solen och sände sina värmande strålar in i vår träningslokal. Deltagarna var både nybörjare och andra som gått kurs både en och flera gånger tidigare. Flera av dem som varit med på våra kurser tidigare, berättar att de lär sig något nytt och att de blir starkare för varje gång. Många känner sig mycket avslappnade efter kursen. Det råder en trivsam och avspänd stämning på rasterna, människor som inte träffats förut har lätt för att prata och utbyta erfarenheter med varandra.

En ny deltagare berättar; "Jag har länge tänkt ta tag i min kropp, och jag är glad att jag bestämde mig för att gå helgkursen för den har givit så mycket, jag känner mig mycket piggare".

En annan nybörjare blev väldigt glad då hon fick reda på att vi har gemensamma träningar varje vecka som hon kan vara med på.

Övriga kommentarer från kursen:

"Man blir mjukare i kroppen och mer avspänd och man får så mycket energi efter en kurs"

"Efter ett tag så släpper spänningarna och man känner sig mycket avslappnad."

"Mycket givande kurs"

"Jag har lärt mig mycket om mig själv under den här helgen."

"Har haft mycket värk i kroppen efter ett diskbråck, men jag känner efter kursen att värken är mindre. Det här vill jag fortsätta med."

Lärare:

Patrik Rastija