LUQ 2 Bollnäs [2005-11-26]

I Bollnäs finns många som lärt sig och tränar våra övningar. Flera av dem deltog helgen 25-26 november i en Lyft Upp Qi 2 kurs som vi arrangerade i den vackra Bollnäs Folkhögskola. För de som gick kursen för första gången öppnades nya möjligheter till att öka kvaliteten på sin träning, såväl i det fysiska utförandet som i det inre lugnet.

Kommentarer från deltagarna:

"Det känns bättre i den vänstra höften, den har blivit piggare på något sätt under helgen och igår kväll när jag kom hem så orkade jag jobba en massa."

"Jag vet bara att jag mår mycket bättre av träningen och det var bra att få en påminnelse om tankesättet. Går alltid på gruppträningen och vill inte missa den. Jag brukar försöka använda Qigongen om dåliga och jobbiga tankar kommer och har Qigongen med mig hela tiden som en stor hjälp."

"Jag har längtat efter den här helgen och känner mig avslappnad och glad. Har tidigare haft mycket känslor som jag inte vågat släppa fram. Nu har jag en sån glädje i livet och kan välja bort saker. Jag brukar tänka "måste jag göra detta?" och kommer då ibland fram till att det behöver jag inte. Jag bryts inte längre ner av jobbiga saker ex. sjuka släktingar osv."

"Idag så kom jag in i "Qigong tillståndet" för första gången och kände mig fylld av Qi efter träningen."

"Det känns som att jag har julstädat i både kropp och sinne. Almanackan har varit full och jag har studsat mellan golv och tak. Igår kände jag att allt föll på plats och allt klarnade. Ett ögonlock som varit svällt under 6-7 veckor är nu fint."

"Jag gjorde illa mig i min vad i torsdags men det har gått jättebra att stå och svullnaden har gått ner. Jag jobbar numera heltid och har lagt in Qigong träningen på morgonen innan jag går till jobbet."

Lärare:

Lars Hagner