LUQ 2 Göteborg [2005-10-29]

"En bra kurs med mycket träning" och "en kurs fylld med information" var ett allmänt omdöme om Lyft Upp Qi nivå 2, helgens kurs i Göteborg. Atmosfären var lugn och avspänd och en deltagare tyckte "att det var sommarkursvarning", med vilket han menade att träningen och Qifältet upplevdes som väldigt starkt. Eftersom kursen var en fördjupning av Lyft upp Qi innebar det att alla redan var bekantade med och hade tränat Zhineng Qigong sen en tid och en del hade dessutom deltagit på åtskilliga sommarkurser. För en del innebar därför kursen en välbehövlig repetition av redan kända detaljer medan det för andra blev en utveckling av träningen och tänkandet kring Lyft upp Qi.

Några röster från kursen:

"Kom på mig själv med att jag småsprang nerför trapporna under kursen och det har inte hänt på tre år."

"Det hände något i mitt högra ben, jag har mer stöd nu och armarna kändes väldigt tunga första dagen, nu är de mjukare."

"Jag har blivit fruktansvärt mycket bättre i magen av den här träningen, hade tidigare problem när jag hade ätit. Har också fått ett allmänt bättre hälsoläge, både fysiskt och psykiskt. Bar på mycket hat eller ogillande mot andra, men det känns bättre nu."

"Jag har fått bättre syn på långt håll under den sista månaden. Jag tänker också lite klarare."

"Min inställning är att allt som har med Qigong att göra, gör att man blir bättre."

"Om jag t.ex. känner mig låg och lite nere och gör en Lyft upp Qi, så blir jag glad och allt känns mycket bättre igen."

Lärare:

Patrik Rastija