Lyft upp Qi Nynäshamn [2005-10-22]

Grundkursen i Lyft Upp Qi i Nynäshamn helgen 051022-23 präglades av en vilja att hjälpa till och dela med sig och det kom de nya deltagarna tillgodo. De nya deltagarna uttryckte en förvåning över att klara av kursen så bra som de gjorde och de besvär som man hade och som man trodde skulle ställa till svårigheter gjorde inte det. Istället upplevde man till sin förvåning en förbättring. Man uttryckte också en vilja att fortsätta med träningen och delta i den gruppträning som anordnas en gång i veckan i Nynäshamn som är öppen för deltagare som gått en grundkurs man uttryckte också en förhoppning att fler boende i Nynäshamn tar chansen att förbättra sin livskvalitet och deltar i nästa grundkurs på orten.

Några kommentarer från deltagarna:

"En annorlunda helg som jag kommer att minnas länge. En bra kurs över förväntan. Nu vill jag fortsätta och se vart det leder."

"Kursen har varit ett lyft. Jag har gått ner i varv och känner mig lugnare och avstressad. Igår kväll hade jag lätt att koppla av innan jag somnade, det snurrade inte i huvudet som det brukar och mina besvär med vaderna (restless legs) var också borta igår kväll. Jag tror Qigong kan ge mycket."

"Jag har tränat Qigong i två år och varje kurs är en ny upplevelse. Det har varit skönt att träna Qigong under en hel helg."

"Jag kan slappna av bättre."

"Det har varit bra träning det känns att det händer saker i kroppen."

Lärare:

Björn Eriksson