Lyft upp Qi Ljungby [2005-10-01]

Till höstens grundkurs i Lyft Upp Qi i Ljungby kom flera efter att ha hört talas om andras goda resultat. Med hjälp av de gamla deltagarna lärde sig också de nyare deltagarna övningarna snabbt och det blev mycket träning under kursen. Flera deltagare berättade om sina positiva resultat, att träningen gör dem gladare och även vilken stor skillnad de märker på sin livskvalitet om de håller uppe med träningen.

Ur deltagarnas kommentarer:

"Qigongen har hjälpt mig med det mesta. Bland annat så har min tinnitus försvunnit. Ett annat påtagligt resultat är att jag redan efter två veckor hade återfått rörligheten i min arm efter en bröstoperation. Vissa återfår aldrig rörligheten efter en sådan operation."

"Det här var min tredje kurs. Jag mår mycket bättre och har blivit mycket lugnare."

"Om jag håller uppe med träningen märker jag en stor skillnad. T.ex så är det svårare för mig att stiga upp på morgonen."

"Sen jag började träna blir jag inte så arg längre. Jag blir glad när jag qigongar."

"Första kursen tyckte jag att jag blivit hitlurad men nu känns det jättebra. Nuförtiden mår jag bra. Jag är glad och positiv."

"Igår när jag åkte hem kom jag på mig själv med att försöka räta på ryggen och sitta i qigong-ställning precis som vi hade lärt oss."

Lärare:

Angelica Berg