Shenxin Qigong Stockholm [2005-09-24]

Kursen i Shenxin Qigong hade både nybörjare samt mer erfarna deltagare som varit med på Vinterkurser. Deltagarna upplevde att de fick mycket Qi samt att träningen var mycket behaglig. Nedan berättar några av deltagarna om sina erfarenheter av kursen och Shenxin Qigong.

Shenxin Qigong i Stockholm

Ur deltagarnas kommentarer

"Under mer än ett år har jag varit varm och febrig. När jag började träna mer Shenxin Qigong försvann febern."

"Jag har tränat Qigong under många år men detta är min första kurs i Shenxin Qigong och jag är glad att jag antligen kom hit. Jag kan känna att träningen är bra för min kropp och känner Qi starkare än jag brukar göra."

"Det här är min första kurs. Innan jag kom hit var jag förkyld under mer än en vecka, men det har försvunnit nu. Jag känner mig också mycket mer avslappnad i ryggen."

"Jag var med på Vinterkursen för två år sedan och efter det har jag tränat mycket Shenxin Qigong. Shenxin Qigong känns som Qigongens Rolls Royce. Folk runt mig har lagt märke till att jag är mycket lugnare nu."

"När jag kom till kursen var jag på väg att få en förkylning och hade en blåsa på mitt finger. Efter ungefär 1 timma (klockan 10:20 första dagen) försökte jag hitta min blåsa igen, men den hade försvunnit! Jag har ingen förkylning."

"Jag var lite orolig för om jag skulle klara av kursen eftersom min häl blev inflammerad efter en lång utomhuspromenad i förra veckan, men det har inte varit några problem alls."

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen