LUQ 2 Göteborg [2005-05-07]

På Lyft upp Qi Nivå 2 får man hjälp att slappna av djupare och koncentrera sig bättre på övningarna, och som vanligt gjorde det att tiden tycktes gå mycket fort under träningen. Deltagarna fick upptäcka nya saker i den välbekanta övningen Lyft upp Qi, och man uppskattade tillfället till mycket träning i det gemensamma Qifältet under hela helgen.

Här följer några av deltagarnas kommentarer efter kursen:

"Man blir så lugn och fokuserad. Jag märker stor skillnad om jag inte tränar, jämfört med när jag tränar. Tränar jag inte kvällen innan, blir jag jättetrött på morgonen. Tränar jag, blir jag jättepigg".

"Jag håller på att rehabilitera mig för utbrändhet. Det var bra den här helgen, att få lite vägledning i hur man kan tänka. Jag har ganska lätt för att snurra upp i stress-cykler i huvudet; att hjärnan börjar rusa".

"Jag tycker om nivå 2 för att det är så mycket träning, det är skönt. Och jag känner att det går djupare och djupare för varje gång. Och att jag blir lite mjukare i kroppen, speciellt när jag ska gå ner och lägga händerna på fötterna".

"Jag får mycket mer energi, och så blir jag gladare av Qigong. Jag kom ner med händerna på fötterna för första gången idag! Jag har så långa ben så det är svårt att gå ner, men det lyckades jag med idag".

Lärare:

Patrik Rastija