Shenxin Qigong Stockholm [2005-04-23]

Det var en blandad skara deltagare på grundkursen i Shenxin Qigong i Stockholm. Några hade aldrig tränat Shenxin Qigong eller Orm Arm, några hade gått grundkursen förut och några hade även deltagit på vinterkursen. Gemensamt för alla var att de var intresserade och lärde sig snabbt. Ett flertal deltagare uttryckte önskemål om att träna tillsammans i grupp efter kursen.

Från deltagarnas kommentarer

"Jag får en väldigt stark känsla av Qi när vi tränar Shenxin Qigong."

"Jag har tränat Shenxin Qigong i ett år nu och älskar denna träningen. I början hände det saker i fötterna och sedan har det flyttats uppåt. Den här helgen fick jag förbättringar i övre delen av bröstet och halsen. Det känns mycket lättare i kroppen."

"Jag har haft smärtor i axlarna och nacken under några veckor, men det är helt borta nu. Det känns helt rätt att träna Shenxin Qigong."

"Jag har varit med på alla 3 vinterkurserna och tycker att Shenxin Qigong är både lekfull och rolig. Jag skall nu ge mig på Orm Arm."

"Jag lärde mig Shenxin Qigong i oktober förra året och har tränat den sedan dess, oftast flera gånger per dag. När jag tränar Shenxin Qigong känner jag mig starkare och klarare. Jag får mer gjort och blir mer strukturerad."

"Det känns skönt för ryggen. Redan igår efter 1:a dagen fick jag gjort fler saker än vanligt."

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen