Lyft upp Qi Helsingborg [2005-04-02]

Efter föreläsningen och under helgkursen i Helsingborg blev det en del prat och frågor om vad Qigong är och varför man tränar Zhineng Qigong. Den nya artikeln på hemsidan om hur man undgår att bli lurad var ett av ämnena.

På söndag eftermiddag diskuterades de resultat man fått av träningen och nedan är ett exempel på hur man kan få god hjälp mot smärtor och värk och få en bättre livskvalitet totalt:

"Den här helgen känner jag att jag fått mycket energi. Jag var jättepigg när jag kom hem igår efter kursen och jag hade mycket ork. Jag började träna för 6 år sedan och med en tillbakablick så kan man se att det har hänt otroligt mycket, dels så har jag artros i nacke och ländrygg och jag har även en gammal whiplashs-skada i nacken. När jag började träna hade jag nästan alltid huvudvärk som gav illamående och kräkningar och jag hade svårt att böja mig framåt till golvet. Idag har jag aldrig ont i huvudet längre och jag har mycket energi och ork. Jag har blivit mycket mjukare och har blivit av med min värk i kroppen. Jag känner mig glad och pigg och jag hoppas att Zhineng Qigong skall hjälpa många andra som har liknande problem och andra problem också."

Lärare:

Patrik Rastija