Lyft upp Qi Göteborg [2005-02-05]

Stämningen var god bland de 45 deltagarna som deltog på helgkursen. De nya var mycket flitiga och lärde sig övningarna snabbt och deltagarna som repeterade delade gärna med sig av sina träningserfarenheter

De berättade att de har uppnått många och väldigt varierade förbättringar, och det övergripande intrycket är att man, förutom att ha blivit av med smärtor och problem, också blivit gladare och lugnare och att man fått en bättre förmåga att tackla vardagslivet.

De nya deltagarna upplevde en hel del förbättringar under helgen och nedan är ett exempel på det:

Kunde böja sig efter helgkursen

"Det är första gången jag deltar och jag har faktiskt upplevt framsteg på de här 2 dagarna. Jag har en disk i ryggen som är på väg ut. I går när vi skulle böja oss och lägga händerna på fötterna kom jag förstås inte så långt ner utan bara till knäna. Idag har jag kunnat böja mig och knyta skorna utan att sätta upp foten på en stol som jag brukar, och jag tänkte inte ens på att jag gjorde det, så smidigt gick det. Jag känner mig smidigare i ryggen och jag är inte så spänd i bröstryggen heller. Så det här har varit klart inspirerande för mig, att jag kunde komma ända ner och lägga händerna på fötterna bara på de här 2 dagarna är fascinerande och det blir fortsatt träning för mig framöver. Tack!"

Lärare:

Patrik Rastija