Lyft upp Qi Helsingfors [2005-02-12]

Nu finns även Helsingfors med på listan över orter där vi har haft kurs. Helgen 12-13 mars genomförde vi vår första grundkurs i Lyft Upp Qi där. Ett direkt resultat av kursen blev också att det från och med nu finns en träningsgrupp där, som i vår regi träffas en gång i veckan. Det blev en glad helg där nyfikenheten på Zhineng Qigong var stor, likaså träningsintensiteten.

Ur deltagarnas egna berättelser:

"Det här är första gången för mig. Det är mycket intressant och roligt att lära sig något nytt. Jag känner hur det händer något. Mina axlar känns mjukare."

"Förut hade jag influensa en gång i månaden. Igår började något som kändes som influensa igen, men idag är den försvunnen. Förut skulle jag ha varit sjuk i två veckor."

"Jag sover bättre nu."

"Det här är min första kurs och jag vill tacka för en väldigt bra kurs. Jag kan känna att något har hänt i ryggen och nacken och att det är på en positiv väg."

"Jag har blivit av med min kroniska bihåleinflammation, min skolios är nu borta och min rygg är rak. Jag har noterat att min kondition är mycket bättre nu efter att jag börjat med Qigong. När jag går på ett spinningspass går inte alls min puls upp som den brukade göra. Jag är lugnare och kan fokusera bättre. Många fantastiska saker har hänt med mig."

Lärare:

Lars Hagner