Sommarkursträning Stockholm [2005-01-06]

Korrigering av rörelser är ett viktigt led i träningen Det har blivit tradition att vi genomför en 4-dagars träningskurs över trettonhelgen, vartannat år i Stockholm, vartannat i Göteborg. I år var det Stockholms tur. Kursen som är öppen för dem som deltagit i sommarkurs eller något av våra projekt arrangerades i år för 8:e året i rad. Totalt deltog nästan 60 personer under de 4 dagarna som innehöll en hel del träning, men också mycket glädje och harmoni, inte minst i återseendet av vänner man kanske inte träffat sen senaste sommarkursen. Flera uttalade sig om att Qi-fältet påtagligt blir starkare från år till år.

Här följer några citat från deltagarna:

"Jag var och vandrade i fjällen i somras vilket jag inte kunnat göra på många år på grund av min dåliga rygg"

"Jag är friskare nu för tiden. Jag hade ont i höfterna i julas men smärtorna försvann under den här kursen."

"Underbart, en bra start på året. Jag har haft en stressfylld situation under hösten. Utan Qigongen hade jag inte kunnat klara av det."

"Jag kan hantera mina emotionella problem mycket bättre nu."

"Nuförtiden kan jag hantera vardagen bättre och jag är inte sjuk lika ofta som förr."

"Jag var i mycket dåligt skick när jag började träna Qigong. Nu är jag mycket bättre."

"Min depression, min tyngd och nedstämdhet försvann helt plötsligt under träningen. Jag är glad att jag kom till träningen, känner mig gladare och mer alert nu."

"Tidigare led jag av åksjuka i buss, bil och båt. Efter en tids Qigongträning försvann de problemen."

"Jag lider av svår reumatism men jag klarar av att stå och gå mycket mer på kurserna än annars. Det har varit roligt att träna och jag känner mig piggare nu än innan."

"Jag har fått ett nytt liv genom Qigongen. Nu indelar jag livet i före och efter Qigongen. Så mycket har förbättrats att det inte är riktigt klokt."

Här tränar vi

Lärare:

Lars Hagner