Shenxin Qigong Oslo [2004-11-27]

Träning av Shenxin Qigong i Oslo 2004-11-28 Deltagarna var mycket intresserade både av att lära sig och att träna Shenxin Qigong. De blev inspirerade av såväl sina egna som andras resultat och flera personer pratade om att delta på vinterkursen för att få möjlighet att träna mer Shenxin Qigong i Qifältet.

Några kommentarer från deltagarna

"Jag har under lång tid (18 år) haft sömnproblem och den senaste tiden har jag känt mig trött och sliten. På lördag efter 1:a kursdagen kände jag mig pigg och glad. Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag senast var så glad."

"Det är väldigt kul med Shenxin. Jag känner mycket stor skillnad. Jag har fått mycket energi."

"Jag blev rekommenderad att gå kursen av några vänner, men var tveksam till att gå denna gången eftersom jag skulle på julbord på kvällen. När jag väl gick på julbordet kände jag mig mycket pigg. Jag är väldigt nöjd att jag gick kursen nu och kommer träna övningarna i fortsättningen."

"Jag har försökt att göra det till en vana att träna Shenxin Qigong på morgonen. Jag stiger upp lite tidigare och tränar, och när jag gjort det känns det som om jag har tid med allt jag vill och behöver. Jag kan lungt äta frukost innan jag åker till jobbet."

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen