Shenxin Qigong Kvinnherad [2004-10-30]

På helgkursen i Kvinnherad kom 27 deltagare, hälften av dem hade aldrig deltagit i någon kurs med European Zhineng Qigong Center förut. Deltagarna var ivriga att lära sig Shenxin Qigong och att lära sig att göra övningarna så bra som möjligt. Den fristående övningen Snake arm eller på svenska Orm arm uppskattades mycket och ansågs intressant som övning i sig och att den också var mycket rolig att göra.

Tidigare deltagare som nu tränat Shenxin Qigong ett tid tyckte att övningen efter hand vuxit och blivit större allt eftersom de tränat den och förståelsen ökat.

En av deltagarna som deltog för andra gången på en Shenxin Qigongkurs berättar lite om sina resultat:

"Jag upplever att Shenxin Qigong har varit en fantastiskt god hjälp. Det har hjälpt mig med smärtproblem som jag haft här och där. Blodcirkulationen har blivit mycket bättre och mina skuldror har blivit bättre – främst den vänstra där jag hade så ont att jag inte ens kunde räta ut handen. Jag har inte haft ont i skuldran nu på säkert 10 månader och det är härligt. Jag hade också problem med mina ögon och väntade på operation. Men jag är glad för det norska hälsoväsendet och den långa väntetiden, för nu har jag blivit så pass mycket bättre att jag faktiskt inte behöver opereras längre, och det är en otrolig upplevelse."

Lärare:

Patrik Rastija