Lyft upp Qi Göteborg [2004-11-13]

Två deltagare hade rest ända från Karlstad, medan en annan kom från norra Bohuslän, alla för att lära sig Zhineng Qigong eller träffas och delta i Qifältet.

En ny deltagare upptäckte mitt på lördagen att hennes svåra spänningar i vänstra underarmen lossnade. Innan dess kunde hon inte sätta ihop handflatorna riktigt framför bröstet – men plötsligt släppte motståndet, och hon märkte att händerna gick ihop!

Några deltagares kommentarer:

"Jag har haft väldiga problem med balansen och motoriken, så för ett år sedan gick jag med rulator. Den här helgen har jag faktiskt stått med fötterna ihop, och det är första helgkursen som jag har kunnat göra det hela tiden. Det är ett stort steg framåt för mig."

"Man blir väldigt motiverad när man känner Qi med en gång. Jag kände det väldigt tydligt när vi körde igenom hela programmet."

"Jag har alltid värk i mina fötter, varenda kväll – men det hade jag inte i går, efter kursen!"

"Jag blev rådd att gå hit och börja på Qigong efter en operation. Det har känts som om det händer saker, och lymfödemet har redan blivit lite mindre, tycker jag."

"Jag försöker träna varje dag. Jag sover mycket bättre, väldigt mycket bättre. Du pratade om lymfödem, det har jag ju också. Jag har inte tänkt på det, men det har gått väldigt fort tillbaka."

Deltagarna visade entusiasm och nyfikenhet, och som vanligt på våra kurser hade nästan alla tipsats att delta av vänner och bekanta som själva är nöjda kursdeltagare hos European Zhineng Qigong Center.

Lärare:

Max Björkström