Lyft upp Qi Sundsvall [2004-10-02]

Ett glädjande resultat av helgens öppna grundkurs i Lyft upp Qi i Sundsvall var att gruppträning kommer att startas där. Det var en varm och god stämning bland deltagarna under kursen. Flera hade deltagit i grundkurs tidigare och de gladde sig nu åt att få möjligheten att träna tillsammans i organiserad form.

Under kursen framkom flera goda resultat:

"Jag var tveksam om jag skulle gå på kursen då jag hade en kraftig förkylning på gång. Men jag är glad att jag gick för nu känner jag mig mycket bättre och har inte ont i halsen längre."

"Innan jag började med Zhineng Qigong orkade jag aldrig läsa på kvällen innan jag skulle sova. Men nu kan jag läsa en god bok och dessutom behöver jag mindre sömn än tidigare."

"Jag har tränat för mig själv i flera år nu. På den här kursen upplevde jag verkligen hur mycket starkare känslan blir när man tränar i grupp."

"Jag är lugnare, lyckligare och känner mig tillfreds. Tidigare bytte jag ofta kö när jag väntade i kassan i affären, det gör jag aldrig längre. På mitt arbete får jag ofta positiva kommentarer om att jag är så lugn. Jag sover mycket bättre nu sen jag började träna, det är stor skillnad mot tidigare. Jag har problem med ont i ryggen, nu under kursen kändes det som något släppte där."

Lärare:

Fatima Ringvall