Lyft upp Qi Nybro [2004-10-02]

European Zhineng Qigong Center arrangerar gruppträning i både Nybro och Kalmar. En gång per termin ger vi en grundkurs på någon av orterna. Nu i höst hölls kursen helgen 2-3 oktober i Duvegårdens samlingslokal i det vackra samhället Kristvalla. Totalt deltog 20 personer på kursen, flera av dem hade deltagit i grundkurs tidigare. Erfarenheterna från dem som repeterar kursen kan positivt bidra till att nybörjarna lär sig snabbare samt förstår mer.

Träning under LUQ-kurs i Nybro

Ur deltagarnas berättelser om resultaten från kursen och träningen kan följande väljas:

"Zhineng Qigong har hjälpt mig att bli bättre från huvudvärk, psoriasis, stress, axelsmärtor m.m"

"Jag hade diagnosen "utbränd" men nu är jag tillbaka och arbetar fullt igen, något jag är mycket glad för."

"Smärtorna i min rygg, mage och axlar har minskat genom träning av Zhineng Qigong. Den planerade operationen för att bort myom i min livmoder har kunnat ställas in. De hade minskat av sig själv."

"Jag har tränat nästan ett år och träningen har verkligen hjälpt mig. Mina nacksmärtor försvann i våras och har inte kommit tillbaka."

"Jag har problem med hjärtarytmi, men när jag tränat regelbundet försvinner de problemen. Träningen har också medfört att jag förbättrat min kroppshållning mycket."

"Jag studerar musik, piano. Det är ett jättebra test att spela efter att ha tränat, det är stor skillnad, jag är mycket mer avslappnad och kan röra mina armar och fingrar bättre."

" Jag är nybliven pensionär och jag behöver något meningsfullt att göra. Redan efter första dagen kände jag mig påtagligt piggare, jag var alert o tog mig mycket enklare än vanligt upp ur soffan."

Lärare:

Lars Hagner