Shenxin Qigong Stockholm [2004-10-02]

Deltagarna var mycket intresserade och blev efter att ha tränat ett litet tag mer pratsamma och glada. Många deltagare fick en stark känsla av Qi tidigt under kursen. På söndagen var flera av dom betydligt piggare än på lördagen.

Någa av deltagarnas kommentarer

"Jag har varit förkyld och trött efter sommaren och ville gå kursen för att må bättre. Jag känner mig piggare idag och det känns också bra i ryggen."

"Jag brukar ha ont i höger sidan av nacken och axeln med känselbortfall i handen. Igår när vi provade övningarna så kunde jag inte känna hur handen rörde sig. Idag har jag inga sådana besvär."

"Träningen känns både rolig och skön. Jag ser fram emot att träna detta."

"Det har hänt en del tragiska saker i mitt liv den senaste tiden. Jag ville vara med på kursen för att kunna hantera detta bättre. Träningen gör ju inte så att alla hemska saker försvinner ur ens liv, men det blir mycket lättare att klara av svårigheterna. Jag mår bättre idag än igår."

"Efter vinterkursen har jag fått mycket bättre syn. Om jag tränar Shenxin Qigong på kvällen så kanske jag blir så pigg att jag inte får sova, men det gör inte så mycket. Efter att jag fick bättre syn kan jag nämligen läsa i elektriskt ljus igen, något jag inte klarat på ca 40 år!"

"Jag är mycket mjukare i kroppen idag än igår. Skillnaden är mycket stor."

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen