Lyft upp Qi Göteborg [2004-09-25]

Kursen hade 62 deltagare och var fullbokad. Några hade åkt långt, såsom en deltagare som kom från Karlstad för att repetera kursen och ta del av Qifältet.

Träning av Lyft upp Qi i Göteborg

Människor deltar i våra kurser av olika skäl, som en av de nya deltagarna som gick kursen främst för att han "vill arbeta med Qi". Han fick också en stark känsla av Qi redan tidigt på lördagen, när han gjorde övningen La Qi för första gången.

En musiker, som tränat ett tag, ger exempel på ökade förmågor: "Det hände en sak efter kursen igår, på en spelning. Vi har en trummis i bandet, som är väldigt muskulös och stark. Jag lyfte högtalaren på skoj, bara rakt ut, och så klarade jag att stå längre än han. Jag kunde hålla upp den och ändå slappna av. De är rätt tunga, och han stod och skakade. Jag stod kvar där, och det kändes bra".

Andra märker resultat på sina allvarliga sjukdomar: "Jag har en neurologisk sjukdom. Balansen blir bättre från lördag morgon till söndag eftermiddag, och så blir jag väldigt mycket piggare också – det har jag känt på varje helgkurs".

Helgen präglades av en lugn och lättsam atmosfär. De nya deltagarna följde lätt med i undervisningen och fick gott stöd av de mer erfarna. Flera nya och äldre deltagare tyckte att tiden gick fort.

Korrigering av Lyft upp Qi

Lärare:

Max Björkström