Lyft upp Qi Karlstad [2004-05-15]

Deltagarna bestod av ungefär hälften vardera av nybörjare och repeterande. Flera av deltagarna hade tränat på den gemensamma gruppträningen som startades efter förra Lyft upp Qi-kursen i Karlstad. Några personer hade upplevt förbättringar efter förra kursen och några fick resultat under denna kurs. Nedan följer några kommentarer från deltagarna.

Karlstadbor tränar Lyft upp Qi

Deltagarnas kommetarer

"Jag känner en skillnad från igår. Idag (söndag) är balansen bättre och många rörelser går lättare. Det har hänt en hel del i kroppen."

"Jag har inte tränat Qigong förut och tyckte att det var mycket jobbigt när vi skulle sätta ihop fötterna eftersom jag är kobent. Men nu kan jag faktisk få ihop fötterna, vilket inte gick förut."

"Efter kursen på lördagen sov jag bättre än jag gjort på flera år."

"Jag har lidit av ryggont men idag har jag inte känt av det alls. Efter att jag gick den förra kursen i Karlstad har jag blivit mentalt stärkare. Jag känner mig piggare och har fått stärkare vilja vilket gör att jag orkar ta tag i jobbiga saker. Jag har t.ex. tagit itu med min övervikt och gått ner 8 kilon sedan kursen i januari."

"På lördagen efter kursen gick jag ner och spelade golf. Då märkte jag att jag var väldigt mjuk i axlar och fingrar."

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen