LUQ 2 Bergen [2004-05-01]

Qigongmästare Dongyue Su höll föreläsning och den första Lyft upp Qi 2 kursen i Bergen och många strömmade till för att vara med. En blandad skara deltagare av vilka de flesta deltog i LuQ 2 för första gången och kursen gav mersmak till Sommarkurserna.

Deltagarna ville passa på att lära sig mer om Lyft upp Qi och Zhineng Qigong, inte minst nu när Dongyue Su skulle leda kursen. En del har tränat med oss i flera år och deltagit på Sommarkurserna. Andra har kanske "bara" deltagit i en eller flera helgkurser och för dem var det speciellt intressant att delta i en kurs ledd av Dongyue Su.

Lyft upp Qi 2 i Bergen

Många av deltagarna i Bergen har uppnått mycket bra resultat. De deltar ofta och repeterar helgkurser, tränar gemensamt i grupp och hemma så intresset för Lyft upp Qi 2 var ganska stort. Under kursens gång fick man ta del av filosofin bakom Zhineng Qigong och framför allt principerna för vår huvudövning Lyft upp Qi. Det gav deltagarna en knuff framåt och ökade förståelsen för träningen och Zhineng Qigong. Man upplevde kursen som mycket bra och den väckte nyfikenhet och vilja att gå Sommarkurserna.

Vad deltagarna berättade: En kvinna berättade att då hon efter föreläsningen satt hemma och läste, upptäckte hon att hon kunde läsa även den finstilta texten utan sina läsglasögon. En annan kvinna berättade att hon led av svår allergi och det gör hon fortfarande, men hon har fått mycket mer tolerans för det hon inte tål.

Lärare:

Su Dongyue