LUQ 2 Pargas [2004-04-24]

Det här var den första Lyft upp Qi 2 kursen i Pargas. Deltagarna var alla nöjda med kursen och den fördjupade förståelsen för Qigong och lyft upp Qi. Några av dem frågade till och med om vi inte kunde fortsätta några dar till. Här kommer några kommentarer från deltagarna efter kursens slut.

"På onsdagen beslöt jag mig för att delta i kursen – jag kände verkligen att jag behövde kursen och här sitter jag nu fullkomligt avslappnad".

"Jag har blivit opererad i ryggen tre gånger på kort tid på grund av instabilitet. Nu har jag under en tid tränat 70 minuter per dag och jag har verkligen fått förbättringar. Jag kan röra mig på ett nytt sätt och jag kan delta i aktiviteter på ett sätt som inte varit möjligt tidigare. Förut kunde jag inte förstå varför några deltog i samma kurs om och om igen, men nu har jag också upptäckt att det är bra att delta i kurser mellan de stora sommarkurserna, för att uppnå större förbättringar på kort tid".

"Jag har under en längre period haft krampattacker i magtrakten men nu på söndagen försvann de och nu har jag en pumpande känsla i mellangärdet".

"Jag har jobbat hårt hemma och när jag kom hit var kroppen i dåligt tillstånd med smärta i knän och rygg. Igår var jag trött men idag känns kroppen lätt och jag känner mig pigg, lugn och harmonisk".

Lärare:

Arne Nordgren