Xiao Gongfa Göteborg [2004-03-13]

Den 13 mars var det en 3 timmars IT-Gongkurs i Göteborg och den här gången så hade alla deltagarna tidigare deltagit i våra kurser i Lyft upp Qi och Shenxin Qigong. Flertalet hade även deltagit i någon Sommarkurs. För några var det första IT-Gongkursen, andra hade repeterat den flera gånger för att de tycker den ger så stor utdelning. Det här är vad deltagarna tyckte:

"Det har varit väldigt givande idag, det kändes som att de här övningarna var precis vad jag behövde för nacken och min högra sida. När vi böjde ner huvudet, så började det att sticka och pirra i hela högra armen, ända ut i fingrarna. Jag har ju varit väldigt spänd i hela högra sidan, även i ansiktet, så ögonrörelserna har varit väldigt bra för mig".

"Jag tycker mycket om de här övningarna och gör lite av dem varje dag förutom den ordinarie Zhineng Qigong träningen och så är det ju alltid trevligt att vara i Qi-fältet. Jodå, jag har känt av mycket Qi idag, det har varit mycket temperaturväxlingar och ett stickande i hela kroppen. Det har varit mycket givande".

"När jag sitter länge stilla på det sättet som vi gjort idag brukar jag vanligen bli väldigt kall om händerna. Det jag märkt idag är att jag inte haft det problemet, snarare tvärtom, jag är genomsvettig".

"IT-Gong är en utomordentligt bra metod att ta till även om man tränar de stora metoderna. De till synes små men mycket verksamma övningarna är ett bra sätt att under arbetstid underhålla kropp och sinne och motverka de belastningar och sättningar som blir till under dagen".

Lärare:

Patrik Rastija