Lyft upp Qi Helsingborg [2004-03-06]

Det var flera nya deltagare på helgkursen i Helsingborg och de flesta av dem blev överraskade. De hade visserligen väntat sig en helg med mjuka rörelser men trodde inte att Zhineng Qigong kunde ge en sådan effekt. Man fick resultat på olika problem i t.ex. nacke och axlar och de flesta var helt inställda på att fortsätta träna för att se vad vidare träning kan ge. Här är några ord direkt från deltagarna:

"Det har känts väldigt ovant att stå stilla och försöka slappna av men det har gått förvånansvärt bra. Jag är positiv och lite förvånad".

"Detta är min andra Lyft upp Qi-kurs och jag känner ett allmänt välbefinnande. Jag har fått jättemycket hjälp av European Zhineng Qigong. Jag har ett jättestressigt jobb så det är väldigt bra att komma lugn till jobbet efter att ha gjort Lyft upp Qi på morgonen".

"Jag har tränat Zhineng Qigong i 2 år nu och tycker det är jätteskönt att komma på kurs och repetera. Det jag märkte direkt efter jag börjat träna var att förkylningarna försvann ganska snabbt, jag blev mjukare i kroppen och i höstas upptäckte jag att min fotsvett försvunnit".

Lärare:

Patrik Rastija