Lyft Upp Qi Alingsås [2020-02-01]

Deltagarnas motivation för att träna qigong, förbättra rörelserna och få fördjupad kunskap var hög. Många upplevde förbättringar under kursen vilket bidrog till att höja motivationen att fortsätta träningen.

Några kommentarer från deltagarna:

 

Enkelt är svårt

“Det har varit en riktigt härlig helg. Jag har tränat i 3,5 år och deltagit på många kurser. De enklaste sakerna är oftast de svåraste. Jag hade smärtor i hela kroppen när jag började träna. Min hjärna tror fortfarande att jag inte kan utföra vissa saker. När jag deltog på sommarkursen fick jag mycket inspiration till att fortsätta träna.”

Harmonisk

”Jag har tränat i tio år. Det har varit en fantastisk helg, mycket harmonisk och väldisponerad. Träningen gör mig lugn.”

”Jag har tränat i tio år, jag är nyfiket lagd. Jag har inga fysiska problem, träningen ger mig inre harmoni, det är en skön känsla. Tack för en fantastisk helg.”

Flow

”Kursen var fantastisk, jag lärde mig mycket och det fanns ett skönt flow.”

Vardagslivet

”Jag har fått goda förbättringar från träningen. Qigong är ett verktyg för att göra vardagen funktionell och för att behålla lugnet.”

Reumatism

”Det har varit en trevlig helg, min andra kurs i Alingsås. Jag började träna 2008, träningen har ändrat mitt liv. Jag har en whiplashskada och svår reumatism. Hade jag inte börjat med qigong är det inte helt klart att jag hade varit i livet idag. Qigong tränar livet och vardagens bestyr.”

Avslappning

”Kursen var fantastisk, jag kan slappna av djupt när jag är här. Jag är vanligtvis en nervös person, det blir bättre med avslappningen. Jag blir mjuk, avslappnad, lugn och jag finner glädje.”

 

Lärare:
Johannes Nordgaard