Lyft Upp Qi Göteborg [2019-08-17]

Höstterminens första helgkurs i Lyft Upp Qi i Göteborg samlade nya och även deltagare som repeterade kursen. Alla tränade med en bra koncentration och avslappning och många fick goda resultat under helgen. Här nedan följer några av deltagarnas kommentarer:

Bättre sömn

“Jag har haft lite sömnproblem på grund av stress. Jag sov otroligt bra och väldigt djup igår, det känns väldigt positivt.” 

Lugn och harmonisk

“Jag har varit med på rätt så många kurser vid det här laget. Men det här är nog en av det bästa grundkurserna faktiskt. Det har varit så lugnt och jag har kunnat behålla lugnet. Jag har varit lugn och harmoniskt på insidan som jag inte upplevt på väldigt länge.”

“Jag har varit med om ett otalt kurser genom åren och jag håller med om att det här var en väldigt bra kurs. Det var ett lugn, jag känner att jag har koncentrerat mig och kunnat slappna av bra.“

Pigg

“Dagarna innan kursen så var jag väldigt trött och somnade många gånger under dagen. Men efter gårdagens träning så blev jag betydligt piggare.”

Mindre andfådd

“På sommarkursen hade jag mycket hosta men nu känner jag att min luftrör och lungor blivit bättre och blir mindre andfådd. Jag har minskat min medicinering också.”

Smärtan släppte

“Jag hade jätteont på min högra sida av kroppen när jag kom till kursen,men idag kändes som att det bara släppte, och för första gången lärde jag mig att stå bättre.”

Lärare:

Patrik Rastija