Lyft Upp Qi Åbo [2018-10-27]

En förväntansfull grupp människor deltog på helgens kurs i Åbo. Det starka qifältet hjälpte deltagarna att koncentrera sig och till att få bättre resultat.

Kommentarer från deltagarna:

Givande med grundkurs

“Jag har fått både mentala och fysiska förbättringar. Kursen var otroligt bekväm. Också en grundkurs kan ge bra resultat. Qigong kan vara ens livskamrat. Qigong är ett sätt att möte våra motgångar.”

Inflammation i ryggmärgen

”Jag började träna 2010. För två år sedan fick jag inflammation i ryggmärgen. Jag tränade och tränade och nu kan jag gå och stå på ett normalt sätt. Det är riktigt bra att repetera kurserna.”

Krämpor

“Jag har tränat i tio år, qigong är ett riktigt bra redskap. Jag kan hålla min kropp mjuk och bli av med krämpor. Det finns en chans att bli av med vad som helst. Min förmåga att koncentrera mig har blivit bättre.”

Behålla hälsan

”Jag har tränat i många år. Jag kan behålla min hälsa. Jag får inga inflammationer, det är som en försäkring. Det känns som att jag har bra mental hälsa.”

Migrän

”Jag började träna runt 2010. Jag hade en massa fysiska krämpor i ryggen, nacken och skuldror, också migrän. Jag deltog på en grundkurs, tränade en massa och blev mycket bättre. Migränanfallen har blivit färre och svagare, jag blir inte sängliggandes längre. Mitt liv har förändrats väldigt mycket.”

Mentala förbättringar

”de fysiska förbättringarna är bra men den mentala förbättringen är den viktigaste. Det är inte försen nu som jag förstår vad livet är för någonting.”

Lärare
Johannes Nordgaard