Lyft Upp Qi Nybro [2018-10-13]

Trots strålande väder deltog en förväntansfull grupp människor på helgkurs i Lyft Upp Qi i Nybro. Qifältet var starkt och det hjälpte deltagarna med koncentrationen och att förbättra hälsan.

Kommentarer från deltagarna:

Lugn och mjuk

“Jag har tränat i ungefär sju år. Precis som förväntat känner jag mig lugnare och mjukare.”

Spännande

“Jag har tränat i endast två dagar. Det verkar vara en spännande träningsform. Rörelser och meditation på samma gång. Detta är bra för mina axlar.”

Yrhet

”Jag har tränat i tre år. Yrheten som jag tidigare ofta kände är nu borta. Det känns bra att träna.”

Mental hälsa

”Jag började träna 2011. Jag mår mycket bättre nu, särskilt den mentala hälsan har förbättrats. Det är riktigt bra att repetera kursen. Jag känner en djupare avslappning nu, tack för en fantastisk kurs.”

En varm känsla

”Helgkurserna är guld värda. Tyvärr kunde jag delta endast en dag. Det är inte bara träningen som är bra med helgkurserna, det är också den varma känslan i gruppen.”

Bemötande

”Jag fick ett fint bemötande. Jag trodde det skulle vara omöjligt för mig att stå här i två hela dagar men det var det inte!”

Neurologisk sjukdom

”Jag saknar gruppträningen riktigt mycket, och jag har längtat efter denna kursen. Jag har en neurologisk sjukdom. Jag har återfått 50 % av mitt liv på grund av qigongträningen. Tack för en riktigt bra kurs”

En ny riktning

”Jag har tränat i elva år. Jag hade tidigare svåra smärtor. Under min först sommarkurs tog mitt liv en ny riktning. I qigongen har jag ett verktyg att förändra min livssituation. Jag känner mig friskare och starkare. Träningen är bra mot stress och oro.”

Lärare
Johannes Nordgaard