Lyft Upp Qi 2 Stockholm [2017-11-25]

Sista helgen i november arrangerade vi höstterminens kurs i Lyft Upp Qi 2 i Stockholm. Många var vi som samlades på lördag morgon för att lära oss mer om hur vi kan träna vår huvudövning på ett ännu bättre sätt. Bland deltagarna fanns de som rest till oss från andra orter, även från Finland och Norge.Stockholm LUQ2 november 2017
För att kunna delta i kursen Lyft Upp Qi 2 ska man ha gått minst en grundkurs i Lyft Upp Qi med oss tidigare. Det man lärt sig på grundkursen förädlar vi på fortsättningskursen genom att på olika sätt sträva efter att kunna träna med högre kvalité. På så sätt kan var och en få ut mer av den tid man lägger ner på sin träning.

Ur deltagarnas kommentarer:

Bättre i ryggen

”Mitt ryggont har blivit bättre. Skön kurs och avslappnande mentalt. Jag fick bra korrigering och kan slappna av i kroppen efter korrigeringen.”

Stressad och nervös

”Var lite osäker om jag skulle gå på kursen, kände mig stressad och nervös. Nu känns det skönt och lugnt. Fascinerande att när man blir korrigerad lite kan det ändras mycket.”

Gemenskap

”Tack för kursen, det har varit väldigt lugnt. Fint att göra saker tillsammans med andra människor, det är en härlig gemenskap som man kan gå till.”

LUQ2 Stockholm november 2017

Kunnat lugna ner mig

”Det har varit roligt att komma hit. Jag har haft mycket på jobbet, suttit för länge framför datorn. Haft ont i axlar och nacke. Jättebra kurs, känts som att jag kunnat lugna ner mig. Tack så mycket.”

Skönt

”Gått väldigt fort, varit väldigt skönt. Varje gång det är helgkurs känns det jätteskönt.”

Ständig värk i ryggen

”Tränat runt fem år sådär. Haft ständig värk i ryggen, det har successivt blivit bättre. Efter  sommarkursen har det släppt väldigt mycket, det känns nästan varje dag att det släpper något, i nacke och rygg. Under träningspass eller efter. Det känns som att det blir bättre blodcirkulation på ställena."

Ryggsmärtan försvann

”Ryggsmärtan försvann helt och hållet, jag brukar ha ont i ländryggen. Så min rygg har faktiskt blivit bra!”

Landar i mig själv

”Upplever att jag kommer ner i varv efter en sådan här helgkurs, det lugnar sig. Jag har varit uppe i varv sedan en och en halv vecka. Känner att jag landar i mig själv nu. Jag har haft spänningar i magpartiet, men nu när vi gjorde en övning så släppte det bara. Som att det bara expanderade. Lungorna fylldes med luft. Fantastiskt att kunna dra luft ordentligt. Det har hänt jättemycket senaste halvåret, sedan sommarkursen. Som en halv-vändning. Jättetacksam för möjligheten att "marineras" här  tillsammans i qifältet, vill typ inte gå hem. Gemenskapen, att alla hjälps åt.”

Lärare:
Lars Hagner

LUQ2 Stockholm november 2017