Lyft Upp Qi 2 Stockholm [2017-03-18]

Lyft upp qi 2 är vår fortsättningskurs efter man lärt sig metoden på en grundkurs. I Stockholm arrangeras den en gång varje vår och höst, nu senast helgen 18-19 mars. Kursen är populär och inte sällan kommer folk från både Finland och Norge för att delta, så också den här gången. På kursen fördjupar man det man lärt sig på grundkursen och kompletterar med ny kunskap som kan öka kvaliteten i träningen. Det blir också en hel del träning i vårt starka qifält.

Direkt efter första kursdagen hade vi en timmes uppföljning på vår första EasyCare för ögonen – kurs som vi gav i Stockholm i början av januari. Utifrån den här timmen kommer den träningen att fungera ännu bättre för de som deltog.

Ur deltagarnas kommentarer:

Piggare

”Förra veckan gick jag kurs i Norge och nu är jag här. Känner mig mycket piggare och det har jobbat på i ett skadat knä.”

Bra korrigering

”Bra kurs, har fått en bra korrigering i armrörelsen framåt, armen känns rakare och rörelsen är nu mer avslappnad.”

Slappna av bättre i vardagen

”Skönt med träningshelger. Har tränat länge, var också med på sommarkursträningen. Upplever nu att jag kan slappna av bättre i vardagen, hittar liksom avslappningen i hjärnan och kan ta det till mig.”

Må bra i vardagen

”Bra kurs, det är en social fördel att må bra i vardagen. Var tidigare lite ledsen när andra hade kul till exempel när jag var ute och fikade. Nu är problemet borta.”

Avslappnad av träningen

”Tycker mycket om Lyft upp Qi 2 kursen. Blir avslappnad av träningen. Förut har jag haft besvär med hela kroppen. Nu är det mest en visdomstand som försöker komma upp som besvärar mig.”

Allergier

”Lyft upp qi 2 prioriterar jag att vara med på. Tänkte på det med att ta till qigongen som medicin i vardagen. Blivit av med många allergier men är fortfarande känslig mot dofter och mot blommor. Nyss efter jag fått blommor och kände mig dålig tränade jag en halvtimma och sedan var det mycket bättre. Tack så mycket.”

Qifältet

”Tack för en väldigt bra kurs. Qifältet är något som tar större och större plats i tänkandet. Fint att ha två av mina söner med här.”

Lär sig något nytt varje gång

”Gått kursen förut, man lär sig något nytt varje kurs. Varit väldigt avslappnande.”

Njuter av qifältet

”Skön helg. Brukar njuta av kurserna när jag är på kurs. Har tränat så länge så står mest och njuter av qifältet. Glad och tacksam för att vara här.”

Ögonträningen

”Ögonträningen tyckte jag var väldigt bra. Väldigt pedagogiskt och bra med repetition när man hade lärt sig övningen. Förra gången var det så mycket nytt att hålla reda på. Nu kunde man lugnt koncentrera sig.”

Lärare:
Lars Hagner

Lyft upp qi 2 Stockholm 19.3.2017

Två bilder från när vi korrigerade rörelserna.

LUQ2Stockholm170318 1924 670