Shenxin Qigong Göteborg [2017-03-18]

Shenxin GBG 18 19 mars 2017 WEBB

Denna kurs i Shenxin Qigong hölls helgen före vårdagjämningen. Även om vårvärmen inte hade hunnit till Göteborg kunde deltagarna njuta av den vänliga värmen i det starka qifältet. Den vilsamma stämningen gav ett behagligt lugn samtidigt som energinivå och humör höjdes snabbt. Kraftfull var ett ord som återkom gång på gång när deltagarna beskrev hur de upplevde kursen. Här är några av kommentarerna:

Gammal fotskada läker

"Jag är väldigt glad för den här helgen. Det har varit både väldigt kraftfullt och omtumlande men samtidigt mjukt på ett nytt sätt för mig. Jag har slappnat av på olika ställen i kroppen där jag inte kunnat hitta läget för avslappning förut. Men nu släpper det lite här och där. Jag har gamla skador i höger fot, ända sedan jag var barn så det har känts som att jag stått på en stylta förut. Men inte idag. Det är jättehäftigt. Tack."

Skärsår läker snabbt

"Jag råkade skära mig djupt i handen för ett par veckor sedan när jag skar lök. Jag tänkte att nu får qi jobba, det här blir bra. Och det läkte så fort, på bara någon dag. Liknande saker har hänt flera gånger. Det är fantastiskt vilken information man kan ta tillvara i många situationer. Tack för en fin kurs."

Tacksam för bättre humör

"Det har känts lätt att träna den här kursen. Ormarm var till exempel otroligt mycket lättare nu än i höstas. Min ländrygg som alltid varit stel har blivit bättre. Mest av allt har qigongen påverkat mitt humör, mitt sätt att ta det som händer i livet. Det är en helt otrolig hjälp jag har fått. Det kan hända saker men jag kan ändå hålla humöret uppe och känna mig glad och tacksam. Det är en otrolig gåva. Det har hjälpt mig jättemycket. Tack."

Lärare
Patrik Rastija