Lyft Upp Qi Göteborg [2016-11-12]

Denna lite mulna novemberhelg samlades ett trettiotal personer för att gå en grundkurs i Lyft Upp Qi i Göteborg. En tredjedel deltog för första gången och resten repeterade kursen. Ett lugn och en koncentration spred sig snabbt i salen och resultaten började redan på lördagen att visa sig. Läs nedan vad några av deltagarna själva berättar.

LUQ 12 nov 2016

Whiplashskada och reumatism har blivit bättre

"Min whiplashskada och mina svåra reumatiska besvär har blivit mycket bättre. Jag är mycket tacksam för den hjälp Zhineng Qigong har gett mig. Jag är en helt annan person idag och nu, efter den här kursen, känner jag mig väldigt lugn."

Märkbar förändring i höften

"Det här är min första kurs. Jag har haft ont i en höft. Redan på lördagen märkte jag en märkbar förändring som jag hoppas ska hålla i sig. Jag ska definitivt fortsätta!"

Zhineng Qigong ger en fast punkt i tillvaron

"Jag är sjukpensionär och tar hand om en anhörig. Det blir mer än en halvtid och tillsammans med min egen utmattningssituation blir det påfrestande. Jag tränar dagligen vilket ger mig en fast punkt i tillvaron. När jag började träna kunde jag bara stå upp i några minuter. Nu står jag obehindrat. I fredags var jag lite sen. Det var mycket folk på gatan, unga människor som gick fort. Jag kunde gå fortare utan att bli andfådd. Det hade aldrig gått innan jag började träna."

Konkret förbättring i spända axlar

"Det här var min första kurs. Jag har varit väldigt spänd i axlarna, jag arbetar med datorer mycket i min vardag. Jag märker en konkret förbättring bara under den här helgen. Det känns härligt! Jag är positivt överraskad!"

Lugnare och starkare med Zhineng Qigong

"Zhineng Qigong har hjälpt mig mycket både mentalt och kroppsligt. Jag är mycket lugnare. Den här kursen har min mage blivit bättre och jag känner att min rygg håller på att bli starkare."

Lärare:
Patrik Rastija

 

LUQ 12 nov 2016 2