Shenxin Qigong Nybro [2016-10-15]

Som vanligt deltog en blandning av de som går kurs med oss för första gången och de som gått en eller flera kurser med oss tidigare. Nedan finner du några kommentarer från deltagarna efter kursen:

Bättre koncentration

”Jag har tränat i sex år. Qigong är ett sätt att hantera livet. Jag började träna qigong när min man gick bort. Det var nog det bästa jag kunde ha gjort. Jag har blivit lugnare och fått bättre koncentration av träningen. Jag är vanligtvis trött på kurserna men igår var jag pigg.”

Bra övning

”Jag gillar shenxin qigong, det är min favoritövning. Kursen var riktigt bra, det är viktigt för mig att vi har kurser här.”

Starkare

”Det är givande att träna qigong. Jag behöver den här träningen, den gör mig starkare.”

Djup avslappning

”Det här var den bästa kursen i shenxin qigong som jag deltagit på. Jag är glad att vi tränade ganska mycket. Jag kunde slappna av mycket djupare än vad jag vanligtvis klarar av. Det är bra att skapa sig en bra träningsvana i vardagen. Tack för en bra kurs.”

Spänningar släppte

”Det här var min första grundkurs i shenxin qigong. Jag har tränat lyft upp qi i många år. Spänningen jag hade i nacke och axlar försvann. Tack för en bra kurs.”

 

Lärare
Johannes Nordgaard