Lorna - Varför jag återkommer till sommarkursen år efter år

lornaJag gick min första helgkurs mars 2007. Jag gillade verkligen träningen och bestämde mig redan då för att gå på sommarkursen. Jag kände en person som tränade Zhineng Qigong sen tidigare, men jag tror jag hade kommit till sommarkursen ändå. Alla här är så vänliga och hjälpsamma.

Jag återkommer till sommarkurserna för att min hälsa blir bättre, jag får mer energi och jag inspireras av Mr Sus föreläsningar.

Innan jag började träna Zhineng Qigong hade jag problem med mitt vänstra knä. Min sömn har också blivit bättre. Jag sov mycket dåligt innan jag började träna, men redan efter min första helgkurs började jag sova jättebra. Jag upplever att träningen gör mig mer smidig och håller min benägenhet att få reumatisk värk i schack.

Våra kurser

kursrapporter shortcut