Tove - Varför jag återkommer till sommarkursen år efter år

Jag åkte till min första sommarkurs 2013 efter att kolleger rekommenderat den för mig. Jag tänkte att det måste vara nåt speciellt med sommarkurserna om hon, min ena kollega, deltar för 8:e året i rad. Jag läste mycket på hemsidan innan. Jag läste om Magnus, Pär och Ellen, och när jag sen fick träffa dem i verkligheten blev jag direkt övertygad om att det är bra att träna EZQ.

Tove

Jag kände mig mjukare, jag hade mindre nervsmärtor och det gjorde mig gott. Jag gillar den unika kombinationen av disciplinerad träning i en mycket uppmuntrande och stöttande miljö. Man strävar efter den korrekta positionen men man gör så gott man kan. Det finns en sådan fin gemenskap här, en värme och en omtänksamhet. Jag är övertygad om att träna Zhineng Qigong ger mig hälsoförbättringar. Träningen förbättrar livskvaliteten, inte bara fysiskt utan även psykiskt.

Tove insjuknade i neuroborrelios förorsakad av borreliabakterien den 31 oktober 2012. Sommaren 2013 åkte hon på sin första sommarkurs utan att ha gått nån helgkurs innan. Sen dess har hon regelbundet tränat hemma samt deltagit i gruppträning en gång i veckan. I sommar återkommer hon till båda sommarkurserna.

Våra kurser

kursrapporter shortcut