Qigongträning var som helst, när som helst. Dela med dig av dina tips!

En av fördelarna med att träna qigong är att det går att hålla liv i träningen även när man är ute och reser. Lynn från Ekenäs i sydvästra Finland har tränat qigong med oss i fler år. Nu har hon och hennes familj tagit ett sabbatsår och reser runt i Nya Zeeland. När vi frågade henne hur det gick med träningen under resan skrev hon så här:

"När vi reste runt Nya Zeeland med hela familjen i en husbil under 5 veckor, var jag glad över min qigongträning. Husbilen var lite för trång, men på varje camping hittade vi, jag och min man, ett litet träningsutrymme till oss. Ibland mellan två husbilar, ibland vid en motorväg, men också lugna fina platser; som ängar, stränder och invid floder. Nya Zeeland är ett otroligt vackert land, så svårast var att stänga ögonen! Då vi åkte mycket husbil och tempot var intensivt kände jag stor tacksamhet över att få börja morgonen med qigong! Jag kände hur jag kunde mjuka upp kroppen och fylla på energidepåerna."

 

qigong-nya-zealand-lynn(1).jpg

Har du själv erfarenhet av att träna qigong när du varit ute på resande fot? Eller kanske i andra situationer där man hade kunnat tänka sig att det vore knepigt att få till? Mejla gärna oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och dela med dig av dina tips och trix.

Våra kurser

kursrapporter shortcut