”Nu är jag inte längre ett vrak i början av sommaren”

vardagsqigong stockholm eva

Läs hur några av våra deltagare upplever hur qigongträningen påverkat deras arbete på ett positivt sätt. Vi har tidigare lagt upp ett annat inlägg om detta som du hittar om du klickar här.

Hanne

“Väldigt viktigt är att jag kan utföra mitt jobb med bättre kvalitet. Som psykolog är det av stort värde att jag blivit mycket bättre på att tänka klart i situationer med mycket emotionell turbulens. Även om det är mycket emotionellt omkring mej blir jag i mindre grad smittad av det utan jag kan bevara lugnet."

Läs Hannes berättelse här.

Bodil

“Jag märker också skillnader på mitt jobb inom den akuta mentalvården. Tidigare var jag tvungen att anteckna väldigt mycket när jag var inne hos patienter, men det behöver jag inte längre. Mitt minne har blivit bättre.”

Läs Bodils berättelse här.

 

Ulla

“Jag arbetar som gymnasielärare och även om jag tycker om att undervisa tar det på krafterna. Vanligtvis var jag helt slut när läsåret var till ända. Nu är jag inte längre ett vrak i början av sommaren och allt flera arbetskamrater och vänner börjar bli intresserade av qigong när de ser mina förbättringar.”

Läs Ullas berättelse här.  

Vi håller kurser på olika orter, läs mer om våra kurser här.

Våra kurser

kursrapporter shortcut