“Jag lever inte med värk längre. Jag känner mig stark och lugn.”

Att bli av med värk kan öka ens livskvalitet avsevärt. Läs vad några deltagare berättar om hur qigongen hjälpt dem minska smärta.

qbildmaria.jpg 

Ylva

“Jag lever inte med värk längre. Jag känner mig stark och lugn. Det är jag som bestämmer hur jag mår. Jag blir alltmer medveten om hur jag ska leva och träna för att må bra.“ 

Läs Ylvas berättelse här. 

Thor Sanne

“Under tiden efter kursen (det har nu gått 9 veckor) har jag inte alls haft det jag kallar för smärtanfall! Veckan efter kursen kände jag ett par gånger på samma sätt som jag brukade känna precis innan mina smärtanfall, men som sagt inga riktiga anfall. Det är nytt för mig att vara med om så långa perioder med så få symptom, och jag ser en direkt koppling mellan qigongträningen och förändringen i mitt tillstånd.”

 Läs Thor Sannes berättelse här. 

Samsom

“Jag gick en helgkurs. Egentligen skulle jag ha gått på AIKs premiär den helgen men jag hade sån värk att jag inte kunde gå dit. Redan första dagen kände jag att det var något speciellt med träningen. Då bestämde jag mig för att satsa på Zhineng Qigong. Jag fortsatte träna och knäet blev successivt bättre. Ganska snabbt försvann min värk.”

 Läs Samsoms berättelse här. 

Johanna

“Vilken otrolig känsla det sedan var när saker och ting började hända redan på den första helgkursen. Genast efter första dagen kände jag en lättnad och en mjukhet i axlar som jag inte upplevt tidigare och redan den första natten sov jag som en stock, hela natten genom!“

 Läs Johannas berättelse här. 

Anita

“när jag kom hem märkte jag att jag hade blivit mycket bättre. Den fruktansvärda värk jag hade haft tidigare var nu försvunnen. Jag och min man skulle promenera till ett fik och då sa han "Du haltar ju inte alls nu"."

Läs Anitas berättelse här.

 

Vi håller kurser på olika orter, läs mer om våra kurser här.

 

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut