"I mitt arbete som många gånger präglas av svåra beslut är jag mycket tydligare och lugnare"

Qigongberättelser qigong och jobbet

Läs hur några av våra deltagare upplever hur qigongträningen påverkat deras arbete på ett positivt sätt.

Monica

“Jag arbetar som rektor och träffar dagligen många människor. Det är mycket möten och ibland kan det vara tungt. Numera känner jag en trygghet i vetskapen att jag har qigongen att stärka mig med. Jag vet att jag får en god natts sömn efter att jag har tränat oavsett vad som står på agendan för nästa dag. Lugnet träningen ger gör även att jag är bättre på att lyssna och "räcka till" för alla.”

Läs Monicas berättelse här

Magdalena

“Min inställning till svåra saker och problem är annorlunda och jag är mycket säkrare och tryggare som människa. I mitt arbete som många gånger präglas av svåra beslut är jag mycket tydligare och lugnare vid klientbesök och i svåra möten.”

Läs Magdalenas berättelse här

Jonas

“Jag har också blivit lite mer ödmjuk och bättre på att hantera t.ex. ilska. Det har jag stor nytta av i kontakten med elever och kollegor. Som lärare går det inte att skrika och gapa. Det löser inga problem!”

Läs Jonas berättelse här

Lina

“Jag har fått insikter i hur jag kan jobba med nervositet, scennärvaro och timing. De sista åren har jag haft problem med stel stråkarm och inte fått upp armen ordentligt, nu är det inga problem längre och spelet har blivit mycket mer avslappnat, även klangen har påverkats positivt och jag känner tydligare hur jag ska hålla för att inte felbelasta kroppen.”

Läs Linas berättelse här

Gittan

“Jag jobbade flera år som företagsmassör och fick bra resultat efter att jag hade gått Tuina-kursen som ordnas av European Zhineng Qigong. Den tillförde mitt arbete som massör en ny dimension. Jag tränade aktivt qigong och fick ofta kommentarer av mina klienter då jag hade varit på en veckoslutskurs. De tyckte att de kände skillnaden i mitt sätt att massera efter att jag deltagit i en helgkurs.”

Läs Gittans berättelse här

Vi håller kurser på olika orter, läs mer om våra kurser här.

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut