John och Simon - Varför jag återkommer till Sommarkursen år efter år

Läs om varför John återkommer till Sommarkurserna varje år. Numera åker han på Sommarkursen tillsammans med sin son Simon.

John

“Att gå på Sommarkursen är en självklarhet för mig numera.”

Sommarkurserna ger mig väldigt mycket. Förutom träningen så kommer man alltid fram till nya insikter och erfarenheter och så är det roligt att få träffa alla som är med. Träningen gör att jag känner mig stark, lugn, pigg, och glad, och mer fokuserad. Efter en Sommarkurs är jag också motiverad att träna mer hemma.

John och Simon 1 440px

Simon

“Alla här är jättesnälla och det är jätteroligt att vara här.”

Det är tredje året jag är på Sommarkursen och andra året jag går på kursen. Jag gick min första helgkurs när jag var sex år. Det är roligt att komma hit och träffa alla kompisar som jag bara träffar här på kurserna. Alla här är jättesnälla och det är jätteroligt att vara här. Jag har även fått vuxna kompisar. Träningen ger mig mer energi och jag känner mig gladare när jag har varit på en kurs. Efter att jag har varit på Sommarkurserna känner jag mig också lugnare. Och jag har lättare att fokusera. Jag känner att qigongen hjälper mig på alla sätt. Hemma tränar jag och pappa tillsammans!

Våra kurser

kursrapporter shortcut