“Träningen gör att jag kan hantera min sjukdom bättre”

Artikel om kronisk sjukdom

Att bli sjuk kan vara oerhört vanmäktigt, särskilt under ett långvarigt sjukdomstillstånd. Läs mer om deltagare som känner en lättnad av att nu kunna påverka sitt mående.

Camilla

“Jag har blivit SÅ mycket bättre och jag har i dag ett verktyg som gör att jag kan påverka mitt liv och min hälsa. Jag känner en tillit och en trygghet i Qigongen och när jag blir dålig gör jag bara mer Qigong. Känslan av att kunna påverka är av stor betydelse. Jag känner mig inte längre som ett offer för en kronisk sjukdom även om jag inte på långa vägar är frisk. Jag kan idag, rent mentalt, hantera mina svackor på ett helt annat sätt. De kommer också mer sällan och smärtorna är mindre.”

Läs Camillas berättelse här

Erika

“Träningen gör att jag kan hantera min sjukdom bättre, jag kan ha distans och känner mig mentalt starkare.“

Läs Erikas berättelse här

Lene

“Jag förknippar qigong med möjlighet och hopp. En självträningskonst där jag kan göra något åt min egen situation.”

Läs Lenes berättelse här

Petra

“Jag blir väldigt glad av träningen och jag blir glad över att kunna bestämma över kroppen. Qigong är ett underbart sätt att röra på sig och dessutom få snabba resultat - både fysiskt och mentalt. Jag hade aldrig trott att det skulle gå så snabbt. Det bästa av allt är att jag kan göra detta varje dag och nästan vart som helst!”

Läs Petras berättelse här

Björn

“Mina tankar kring mitt eget liv, mina drömmar och ambitioner har förändrats. Nu vill jag inte syssla med saker som inte ger mig mer energi och glädje. Livet är för värdefullt för att inte respekteras och en del av respekten för mitt eget liv är definitivt att fortsätta träna qigong.”

Läs Björns berättelse här

Elisabeth

"Qigongen ger mig styrka att göra val som jag vet att befrämjar mitt välmående.“

Läs Elisabeths berättelse här

Vi håller kurser på olika orter, läs mer om våra kurser här.

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut