Åsa - Varför jag återkommer till sommarkursen år efter år

”I och med att jag går på Sommarkurserna så orkar jag med hösten bättre”

"Jag gick min första sommarkurs år 2011 och har sen dess gått alla 18 dagar varje år. I början återkom jag till Sommarkurserna på grund av min migrän som stegvis har blivit bättre sen jag började träna qigong. Men på senare år kommer jag inte enbart för den fysiska hälsan utan också för att träningen har skänkt mig ett inre lugn. I och med att jag går på Sommarkurserna så orkar jag med mitt arbete litet bättre när hösten kommer. Jag har också mer motivation och orkar bättre även i vardagen och i familjelivet."

Åsa "Det skedde en stor förbättring våren 2012, både med migränen och med den övriga hälsan. Förr hade jag flera migränanfall i månaden men nu har migränanfallen blivit avsevärt mildare och ifall de kommer påverkar de mig nästan inte alls. Jag åt också förebyggande mediciner och det äter jag inte längre. Jag visste inget om qigong när jag började träna EZQ, utan fick höra om EZQ av en kompis som hade problem med sin rygg och som hade blivit bättre av att träna qigong. Så jag ville bara testa eftersom jag också var stel i axlar och nacke. Mitt första intryck var att alla var så öppna och varma. Det gillade jag.”

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut