”Numera kan jag ta det lugnare fastän det är stressigt.”

Stress

Allt fler människor känner stress i vardagen. Läs hur några av våra deltagare upplever att de känner sig mindre stressade sen de började träna med European Zhineng Qigong.

Lilian
“De största resultaten märker jag ändå på den mentala sidan. Numera kan jag ta det lugnare fastän det är stressigt. Jag går inte in i stressen på samma sätt, utan håller den utanför. Jag håller på att lära mig att ta en sak i sänder trots att mycket pressar på.”

Läs Lillians berättelse här

Daniel
“Jag har också haft problem med stress och utmattning. Ganska tidigt i min qigongträning löstes dessa problem. Nu känner jag mig starkare än innan jag fick dessa besvär och känner mig både lugnare och nöjdare. Jag har även fått mycket mer energi i största allmänhet.”

Läs Daniels berättelse här

John
“Träningen har gett resultat. Jag känner mig piggare, lugnare, starkare och kan hantera stressiga situationer. Jag har ett krävande jobb och jag är övertygad att jag inte hade klarat det så bra om det inte hade varit för min träning.”

Läs Johns berättelse här

Anna
“Om jag kommer hem från jobbet och är uppe i varv så skingras tankarna enormt mycket genom träningen. Jag får perspektiv på saker och ting. Det är som om det bara rinner av mig efter träningen. Det är fantastiskt skönt!”

Läs Annas berättelse här

Ulrika
“Qigongen har hjälpt mig att hantera situationer som förr gjorde mig stressad eller nedstämd. “

Läs Ulrikas berättelse här

 

Vi håller kurser på olika orter, läs mer om våra kurser här.

 

Våra kurser

kursrapporter shortcut