Ljusglimtar i novembermörkret - Höstkurserna 2017

2017 Höstkurs Bergen 5

Årets två Höstkurser arrangerades i Karis, Finland och Bergen, Norge under november månad. Våra Höstkurser är fyra dagar långa internatkurser där deltagarna bor, äter och tränar tillsammans i avskilda och natursköna miljöer. På Höstkursen i Finland uppehåller vi oss på Lärkkulla folkhögskola, belägen i tallskogsdunge uppe på en kulle i södra Finland. Den norska Höstkursen arrangerar vi utanför Bergen i Dyrkolbotns Fjellstove med utsikt över såväl berg som dalar och en vacker sjö. Under Höstkurserna tränar vi och fördjupar oss i det som vi har lärt oss under en grundkurs i Lyft Upp Qi men vi provar även på lite Sommarkurs-träning.

Årets deltagare i både Finland och Norge var mycket nöjda med kurserna. Många var glada över den inkluderande atmosfären och känslan av gemenskap bland deltagarna. Här kommer några bilder från dagarna.

2017 Höstkurs Bergen gruppfotoGruppfoto Bergen

2017 Höstkurs Karis, gruppfotoGruppfoto Karis

2017 Höstkurs Bergen, fikastund Fikastund i Bergen. Under pauserna kunde deltagarna även njuta av den fantastiska utsikten.

2017 Höstkurs Karis, tepausDet dracks mycket te under kursen i Karis, ett trevligt sätt att samlas i pauserna.2017 Höstkurs Karis, korrigeringUnder Höstkurserna tränar vi mycket Lyft Upp Qi och har tid att gå igenom övningen ordentligt, bland annat genom mycket hjälp med korrigering.

2017 Höstkurs Bergen, träningTräning i träningssalen i Bergen. Stämningen var väldigt fin under kursen.2017 Höstkurs Karis, tekokningslistaDe i Finland frekvent använda tekokningslistorna är ett uppskattat sätt att ge många möjlighet att hjälpa till. Traditionsenligt användes listan även under denna Höstkurs.

Våra kurser

kursrapporter shortcut