Harjoitusmatka Espanjaan 23-30 huhtikuuta 2016

Tule mukaan matkallemme Almunecariin, joka sijaitsee Espanjan rannikolla, 70 km Malagasta itään. Asumme siellä mukavassa hotellissa, joka sijaitsee rannan lähellä, syödään hyvää ruokaa ja nautitaan parhasta Manner-Euroopan ilmastosta koko viikon! Kaiken tämän yhdistämme vahvaan qi-kenttään ja qigong-harjoituksiin, joita on noin 5 tuntia päivässä. Teemme myös yhteisen päiväretken Alhambraan, joka on Espanjan suosituin matkailukohde.
Jos olet käynyt kohota qitä kurssin olet tervetullut mukaamme. Ilmoittaudu 31. lokakuuta 2015 mennessä, sillä paikkojen määrä on rajoitettu. Mukaan pääsee saapumisjärjestyksessä.
Jos haluat tulla mukaamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kun selviää, kuinka monta matkustajaa tulee olemaan, lähetämme lisätietoja. Hinta tulee olemaan noin SEK 8,900: -.
Hintaan sisältyy:


- Edestakainen lentolippu Norwegian Airilla Arlanda-Malaga-Arlanda
- Lentokenttäbussi Malagan lentokentältä hotelli Helios Almunecariin
- Majoitus kahden hengen huoneessa, seitsemän yötä
- Aamiainen ja illallinen seitsemänä päivänä
- Kokopäiväretki Alhambraan, sisältää bussimatkan ja sisäänpääsyn
- Kurssimaksu, noin 30 tuntia yhteisiä harjoituksia

Jos haluat majoittua kolmen hengen huoneessa, kolmas henkilö saa SEK 450: - alennuksen. Jos haluat yhden hengen huoneen, lisämaksu on SEK 1400: -.

Almunecar hotel

Jos paikkoja jää yli, pääsevät perheenjäsenet ilman qigong-kurssia ehkä mukaan. Jos haluat lentää suoraan Malagaan muualta kuin Tukholmasta, lähetä meille sähköpostia.

Almunecar beach

Lue lisää kauniista Almunecarista: www.almunecar.se, täältä voit myös saada tietoa Alhambrasta.

Lue lisää hotelli Helios Almunecarista: www.heliosalmunecar.com

Tervetuloa ensi kevään ihanalle viikolle, jonka saamme viettää vahvassa qi-kentässämme!

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme