Kohoto Qi:tä- ja harjoituskurssi, 3-10 syyskuuta 2015, Italiassa lähellä Pisan kaupunkia

 

Italian Toscanassa, 5 km Pisan kaupungista, järjestetään syyskuussa 2015 Kohota Qi:tä viikonloppukurssi, jonka jälkeen seuraa neljä harjoituspäivää.
Kulturfiluren järjestää siellä "Ääni ja läsnäolo"-kurssin ja pitää ensin Kohota Qi:tä peruskurssin.

Vuodesta 2012 lähtien on suurin osa äänikursseista alkanut Kohota Qi:tä viikonloppukurssilla, jonka jälkeen osallistujat osallistuvat meidän iltaharjoituksiin.
Tämä yhdistelmä on toiminut hyvin antaen hyviä tuloksia kyvyssä laulaa ja rentoutua sekä laajentanut äänialaa.

Villa Ravano

Carolina Friberg, Kulturfilurin laulaja ja laulupedagogi, on Zhineng Qigongin avulla saanut äänensä takaisin ja omien sanojensa mukaan jopa parantanut sitä. Lisäksi hän on päässyt eroon niskan retkahdusvamman aiheuttamista oireista.

Kurssiviikko alkaa Kohota qi:tä peruskurssilla kestäen perjantaista sunnuntaihin. Maanantaista torstaihin ohjaaja vetää päivittäin 3 tuntia harjoituksia.
.
Qigong-oppilailla on mahdollisuus osallistua vain viikonloppukurssiin ja iltaharjoituksiin. Jos kurssilla on tilaa, voi osallistua vain joko viikonloppu- tai harjoituskurssiin.

Lue Carolinan tarina:
Carolinan pernisiöösi anemia ja niskan retkahduksesta johtuvat vaivat parantuivat Zhineng Qigongin avulla

Tietoa Zhineng Qigongista:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tietoa matkasta, asumisesta, äänikurssista ja ilmoittautumisesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; www.kulturfiluren.com

Vy toscana

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme