Kesäkurssit 2015 – suosituimmat ja voimallisimmat kurssimme

Tänä kesänä pidettävä 9-päivän kesäkurssimme on järjestyksessä 21 -  ylivoimainen saavutus! Kuten aikaisempina vuosina kurssipaikka on Nossebro joka sijaitsee  Västra Götalandissa. Opettajana toimii pääopettajamme Su Dongyue. Ensimmäinen kurssi – askel yksi – alkaa 22 kesäkuuta ja päättyy 1 heinäkuuta. Tämän kurssin pääharjoitus on Kohota qi. Kurssi kaksi eli askel kaksi alkaa 1 heinäkuuta ja päättyy 10 heinäkuuta. Tämän kurssin pääharjoitus on Xing Shen Zhuang.

Joka vuosi opetamme jotain uutta, niin myös tänä kesänä. Tämä koskee sekä käytännön harjoitukset että  Dongyue Sun luennot. Tänä kesänä hän tulee kertomaan enemmän qikentästä ja muista tärkeistä asioista joista ei aikaisemmin ole kuultu.

summer course zhineng qigong
Kesäkurssilla saavutettujen hyvien tulosten takana on vahva qikenttä. Qikenttä ei ainoastaan anna meille qitä vaan myös paljon muuta kuten rakkautta ja hyviä toivomuksia. Sekä osallistujien suuri lukumäärä että kokemukset vaikuttavat qikentän  hyvään laatuun ja vahvuuteen. Tärkein tekijä on kuitenkin pääopettajan vaikutus. Opettajia on erilaisia ja heillä on erilaiset kokemukset ja gong fu. Tämä vaikuttaa qikenttään ja sitä kautta osallistujien saavutettuhin tuloksiin. Sen takia sama harjoitus ja harjoitusaika voi johtaa erilasiin tuloksiin eri qikentissä.  
Tästä voit lukea enemmän vuoden 2014 kesäkursseista,
Kesakurssi yksi 2014

Tervetuloa vuoden kohokohtaan – ihana yhdessäolo Nossebrossa!

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme