Qi-kenttä on vahvistunut ja sen myötä tulokset parantuneet

Qi-kenttä on vahvistunut ja sen myötä tulokset parantuneet

Qi-kenttä on vahvistunut ja sen myötä tulokset parantuneet
21 vuotta sitten Su Dongyue avasi qi-kentän Ruotsissa ja alkoi opettaa Zhineng Qigongia. Siitä lähtien qi-kenttä on vahvistunut ja laajentunut vuosi vuodelta. Osallistujat 20:lla kesäkurssilla kertoivat useampia esimerkkejä qi-kentän laadun kasvamisesta.

Kesäkurssien ystävällinen ja toisia kunnioittava ilmapiiri sekä monet ystävälliset hymyt merkitsevät paljon. Ja tämä ilmapiiri on vuosien varrella muuttunut vielä vastaanottavaisemmaksi ja pehmeämmäksi: niin aloittelijat kuin aiemminkin osallistuneet tuntevat olonsa kotoisiksi.
Tunnen oloni turvalliseksi täällä, kertoi eräs ensikertalainen ensimmäisten yhdeksän päivän jälkeen.
Hänellä on erityinen ongelma.
Minulla on helposti hyvin kuuma ja hengästynyt olo. Oloni oli todella huono juuri ennen kurssia. Tulin tänne maanantaina ja osallistuin illan kurssiluentoon. Seuraavana aamuna ongelma oli poissa. En uskonut sen olevan totta!
Tarkan päämäärän asettaminen harjoitukselle on nykyään tavallista. Yhä useammat osallistujat tekevät niin. Tämä ajatustapa korostaa qi-kentän merkityksen syvää ymmärtämistä.

Kova kipu katosi jo ensimmäisenä päivänä

Seuraava esimerkki kuvaa, kuinka tulos saatetaan saada nopeasti kun tarkoitus on selkeästi määritelty. Tämän koki toinen vasta-alkaja, nuori nainen , jolla oli kovia vatsakipuja. Hänen ystävänsä oli suositellut kokeilemaan Zhineng Qigongia ja maaliskuusa 2014 hän osallistui viikonloppukurssiin.
-Olin maannut kolme kuukautta kotona ennen kurssiviikonloppua. Kipu katosi kurssin ensimmäisenä päivänä. Kesäkurssilla huomasin, että minulla oli ollut muitakin ongelmia, mutta nyt kurssi jälkeen kehoni on taas eheä. Ja tunnen itseni iloiseksi ja rauhalliseksi.

Usealle kesäkurssille osallistuneet ovat hämmästelleet, kuinka nopeasti aloittelijat ovat sopeutuneet harjoituksen rauhalliseen ja hallittuun tapaan. Reaktioitaa on vähemmän ja jos niitä on, ne ohitetaan nopeammin ja hallitummin. Tähän vaikuttaa rauhallinen ja pehmeämpi ilmapiiri, mikä johtuu menetelmän ja qi-kentän syvästä ymmärtämisestä.

Nykyään osallistujat määrittelevät selkeän tavoitteen harjoitteluun. Tahtotila tavoitteen saavuttamiseen on oltava selkeä.
- Jotta voisi parantua/tulla paremmaksi, sitä on haluttava, kuten eräs nuori mies ilmaisi asian. Hän osallistui kesäkurssille lievän masennuksen vuoksi.
- Nyt tunnen päässeeni siitä yli.

On itse haluttava harjoitella, että voi saada tuloksia

Osallistujat, joilla on pitkä tauko harjoituksissa, huomaavat qi-kentän vahvistumisen voimakkaimmin.
- Harjoitus ei tunnu yhtä rankalta kuin joku vuosi sitten. Tunsin suorastaan vastemielisyyttä tulla kesäkurssille. Onneksi voitin vastenmielisyyden ja tulin tänne ja olen siitä todella iloinen. Voin loistavasti ja ero edellisiin kursseihin on valtava.
Suuri ero aikaisempaan on osallistujien päättäväisyys ja oma halu parantua.
- Lokakuussa lääkärini sanoi, että kestäisi 2 – 5 vuotta ennen kuin välilevytyrän aiheuttamat kivut selässä helpottavat. Silloin päätin harjoitella itsenäisesti ja osallistua kesäkurssiin. Ja kohdistaa harjoitukset selän parantamiseen. Jo muutamassa päivässä kipu oli poissa, kertoo onnellinen osallistuja kokemuskeskusteluissa ensimmäisen kurssijakson jälkeen.
- Olen harjoitellut koko vuoden, osallistunut kursseille ja kohdistanut harjoituksen selkääni. Qigong on minun keinoni parantaa elämänlaatua!

Meistä

omat kertomukset

kurssiraportit

kurssimme